Win tickets to the open

Var med och tävla om biljetter till The Open den 14-17 juli 2022 på legendariska St Andrews i Skottland!

Nu har du chansen att vinna två biljetter till världens mest prestigefulla golftävling, The Open, som går av stapeln på The Opens hemmabana St Andrews i Skottland 2022. Svara på två frågor och motivera varför just du ska vinna en resa och uppleva The Open på plats (allt betalt). Tävlingsregler

Tävla härLOCH LOMOND HISTORIA

The Open

Golf och whisky är två av Skottlands bästa och mest kända tillgångar. Loch Lomond Distillery grundades 1814 och har de senaste åren storsatsat på premiumwhisky. Med unika produktionsmetoder får de fram Skottlands bredaste palett av smaker inom single malt.

Loch Lomond har sedan fyra år ingått ett sponsoravtal med The British Open, världens mest kända golftävling, som spelas för 150 gången på St Andrews i Skottland. Loch Lomond anlitar Colin Montgomerie, en av världens mest segerrika och högst rankade golfare och därtill också skotte, som ambassadör.

Loch Lomond sponsrar både damernas och herrarnas British Open som firar 150-års jubileum på St Andrews 2022.

Anmäl dig till
vårt nyhetsbrev!

Stellan Kramer AB (556092-7294). Etablerat 1891. Stellankramer.se. Contact.us@stellankramer.se

Tävlingsregler

Tävlingen pågår till och med den 15 juni 2022. Åldersgränsen för att tävla är 20 år. Vi kommer slumpvis välja ut 1 person som vinner 2 biljetter till The Open inklusive flyg till och från Skottland med 2 hotellövernattningar. Vinnarna meddelas senast en vecka efter avslutad tävling, via e-post. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Genom att delta i tävlingen ger du Stellan Kramer tillstånd att skicka kostnadsfritt nyhetsbrev med mat- och dryckestips som innehåller alkoholhaltiga drycker. All persondata behandlas enligt GDPR och du kan när som helst avsluta din prenumeration.